Måla
renovera mm

Renovera, yttre & inre underhåll
Fönstermålning & tapetsering
Fasadmålning mm

Måla inom-och utomhus, tapetsering, fönster mm

Vi erbjuder målningsarbeten som håller högsta kvalitet. Vi arbetar med stor noggrannhet och använder produkter av hög kvalitet. 

Våra tjänster

Vi erbjuder allt från in- och utvändig målning, målning vid nybyggnation, reparationsmålning, tapetsering, våtrumsmålning, fönstermålning  och golvmålning.

Har du några funderingar som du vill få svar på? Kontakta oss idag!

Renovera, yttre & inre underhåll

Underhåll av fastighet är en av de viktigaste delarna i en bostadsrättsförenings verksamhet. Blir det löpande underhållet eftersatt kommer fastigheten så småningom att förfalla. Vi utför allt från små till akuta ärenden. 

Fönstermålning & tapetsering

Piffa upp ditt gamla hem eller gör en renovering av lägenheten du skall flytta till, vi utför både små som stora renoveringar. För oss är et en självklarhet att vi efterlämnar ett gott resultat som förverkligar dina drömmar

Fasad -och fönstermålning

Fasadmålning ökar både husets livslängd samtidigt som dess intryck förändras till det bättre. Vi utför fasadmålningar till ett bra pris både till privatpersoner och företag, och vi hjälper mer än gärna till att välja kulör. Samma gäller för fönster

Privatpersoner

Funderar du på att renovera eller har du precis flyttat in i en ny bostad? Vi hjälper dig med allt från in- och utvändig målning till tapetsering av allt från vanliga väggar till våtrum. 

Företag, föreningar

Behöver ni hjälp med att måla om på ert kontor, föreningslokal eller andra utrymmen? Tveka inte att kontakta oss på Möllers Måleri AB i Knislinge, vi är en målare att räkna med!

Rot-rutavdrag

Som privatperson är du berättigad till ROT-avdrag när du anlitar oss för hantverkstjänster som målning av bostad, renoveringar och underhåll av fastighet samt om- och tillbyggnad.  Länk till skatteverket >>

Scroll Up